maanantai 13. lokakuuta 2014

Hiusten vaalentaminen C-vitamiinilla


Olen saanu hurjasti kyselyjä,siitä että miten tämän oikein toteutan niin päätin sitten tehdä siitä kokonaan oman postauksen.
Kuten varsinki minut tuntevat henkilöt tietävät,etten viihdy samassa hiusvärissä kovinkaan kauaa. Vaihtelen aina mustan ja shokkipunaisen välillä,jolloin hiukseni kärsivät ihan uskomattoman paljon. Tällä kertaa halusin taas hiuksiini uuden värin.
Lähdin projektiin kuitenkin vähän varovaisemmin kuin viimekerralla,sillä kaavailemistani violeteista latvoista tuli totaalinen fiasko ja koko homma meni ihan kaivoon. Ja luottokampaajani on 707km päässsä,joten Ranjakaan ei minua ole täällä pelastamassa jos mokaan taas.





 Siispä lähin pikkuhiljaa raidoittamalla ensin haalistamaan mustaa väriäni. Olin vasta saanut hiukseni toipumaan kunnolla viime kerran söhellyksestä ja taas ne joutuvat hirveän käsittelyn kohteeksi.
Voi hiusparkojani
Sitten ihana Kerttu jakoi minulle kullanarvoisen vinkin. Hiuksia voi vaalentaa myös C-vitamiinilla!
En ollu ikinä kuullutkaan koko asiasta!
 Juttu painui unholaan muutamaksi viikoksi kunnes sitten yksi ilta tuijotin bussin ikkunasta
heijastustani,ja katoin kauhistuneena ruskeanblondin sekaisia hiuksiani. Ei luoja ne oli pakko värjätä.
Viimekerrtoihin verrattuna olin hiukan fiksumpi,sillä olen aina vaihtanut päivässä väriä,mikä siis siis tarkoittanut miljoona värinpoistoa yhden päivän aikana. Siinä olen menettänyt rutkasti rahaa ja senttimetrejä kutreistäni.
Kuitenkin. Siispä opiskelin koko illan kotona kuinka c-vitamiinivaalennus käytännössä toimii. Aamulla kävelin kauppaan ja ostin purkin c-vitamiiniä ja aloin tuumasta toimeen.
Itse ostin siis ihan normaaleja c-vitamiinitablettejä.Lisäksi projektiin tarvitsin shampoota. Itse käytin kuolleen meren mutashampoota,mutta kuuleman melkeinpä mikä tahansa shampoo käy tähän hommaan.Löin noin 30-40kpl tabetteja muovipussiin ja aloin moukaroimaan.






Moukarointia jatkettiin siis niin kauan aikaa että kaikki tabletit olivat aivan hienoa jauhetta.
Sitten jauhe vain sekoituskuppiin. Perään 2 rkl shampoota ja itse laitoin 1 rkl vettä,jotta levitys oli hiukan helpompaa. Ja tosiaan en suosittele kuitenkaan tätä vasarataktiikkaa välttämättä,koska muovipussihan meni rikki ja c-vitamiinipölyä joka paikassa. Toisella vaalennuskerralla olin fiksumpi ja löin tabletit tehosekoittimeen.
Ja niin sitten vain sörsseli päähän! Vaikutusajalla ei ole sen kummemmin väliä,koska toimenpide ai vahingoita hiuksia. Kuivattaa kylläkin ,joten suosittelen pitämään hoitoainetta poispesemisvaiheessa
hiukan pidempään. Itse annoin muhennoksen olla päässäni noin pari tuntia.

Täytyy sanoa,etten uskonut sen olevan hirveän tehokas mutta lopputulos yllätti minut täysin!
Voi jos olisin aina tiennyt tämän!

Ennnen vaalennusta ja sen jälkeen.
Toistin koko toimenpiteen seuraavana päivänä ja nyt minulla on ihanat pinkit hiukset,josta haaveilin niin kovin kauan!
Kiiton Kertun säästin rutkasti rahaa ja hiusteni kuntoa 















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti