sunnuntai 9. elokuuta 2015

Superdieetin jälkifiiliksia ja tuloksia !



                                                     
                                                     Jee superdieetti on virallisesti ohi! 
Virallisella tarkotan tietty sitä,että superdieetti loppuu tänään,mutta jatkan sitä itse taas huomisesta eteenpäin.  Tosin en täysin näin tiukalla ruokavaliolla kuin nytten. 
En olis ikinä kuvitellu itsestäni,että multa löytyy näinki paljon tahdonvoimaa,että selviän täysin loppuun asti. Kaksi viimeistä viikkoa oli kuitenki kaikista rankimmat.
Ruoka tökki kovasti ja esimerkiksi kanan kanssa mulla oli jo niin nupit vastakkain,että vaihdoin loheen ja paistelin sitä sitte kanan sijasta. En jaksanu käyttää mielikuvitusta salaateissakaan,joten jyrsin joka aterialla kurkkua ja tomaattia. Neki alko kyllästyttää.

Viimeisellä viikolla muutenkin oli pakko jättää yksi treeni välistä. Mun kroppa oli niin väsyny,että pari lepopäivää ei enää vaan riittäny palautumiseen. Monesti illalla työpäivänki jälkeen tuntui vielä siltä kuin olisin ihan vasta noussu sängystä ylös. 
Kokoajan vaan väsytti ja itketti ja ahisti ja masensi.
Nyt kun tässä on levähtäny treeneistä on mieliki kirkastunu kohta lähes takaisin ennalleen.
Pitäs oppia olla väsyttämättä itteään ihan äärirajoille asti,
Nyt on onneksi kuitenkin edessä vielä muutama pakollinen lepopäivä ja ihan FitFarmin toimesta.
 Sen jälkeen taas paukutetaan eteenpäin. Meille annettiin todella hyvät jatko-ohjeet kuinka jatkaa elämää dieetin loputtua,joten mulla ei yhtään pelota jatkaa yksin tästä eteenpäin!



Oli tässä kuudessa viikossa ihan kauhesti hyviäki puolia! Oppi syömään oikein ja pitämään ateriavälit sopivina. Treeneistä oppi kuinka suhteuttaa aerobinen ja lihaskuntoharjoittelu keskenään.
Tuloksia alkoi satelemaan nopeasti kun pääsi kunnolla kiinni dieettiin ja oppi pyörittämään arkeä dieetin ympärillä.
Ja vähän nyt dramaattisesti sanottu mutta kyllä tämä muutti paljon.
Pystyn ihan huoletta käyttämään yläasteaikasia vaatteita,jotka on viimeksi mahtunu mulle yläasteella. Joudun uusimaan vaatekaappini pikkuhousuja myöten uusiin,koska kaikki vanhat vaatteet ei enää istu mulle ja uudet työvaateet piti tilata. Mutta ennenkaikkea mun olo on ihan loistava ja viihdyn taas kropassani <3

Jos Saaga ei olisi yhtenä kesäkuun perjantaina valmistanu mulle hirveän hyvää suostuttelupuhetta en olis tässä nyt kirjotamassa teille kuinka mun elämä muuttu kuudessa viikossa. Ja uskokaa poies mieki keksin vaikka mitä tekosyitä heti siltä istumalta,miksen olis voinu muka lähteä mukaan. " Noku on kesä","noku kaikki on terassilla ja mie en pääse"," noku mulla on reissuki tulossa ".....

Tekosyitähän ne kaikki vaan oli.

Terrassilla kävin ihan niinku muutki. Join vaan jäävettä. Reissussa tein omat eväät mukaan,jotka kulki mukana kylmälaukussa. Festareilla korvasin ateriat proteeinipatukoilla.

Ja sitten se mikä varmasti kaikkia kiinnostaa eniten.
 Paljonko mulla tippu kiloja kuuden viikon aikana?
Superdieetin alkaessa oli mahdollisuus valita kolmesta eri valmennusryhmästä,jossa itse olin ryhmässä kaksi. (tiputettavaa 10-20 kg)
Kiloja mulla tippu kuuden viikon aikana - 12,4 kg.


Kyllä sillä vaa'alla piti käydä muutaman kerran ennenku usko kaiken todeksi. 
Eikä vaam yhdellä vaan aika monella

Tsemppiviestinä muille voin sanoa että kuusi viikkoa on loppumetreillä hyvin lyhyt aika. Ihminen pystyy ihan mihin vaan jos on tarpeeksi tahdonvoimaa :)



ja niin kuvissa oleva liivi on täysin sama! 







8 kommenttia:

  1. Herranen aika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Upea muutos! Oon kans itse harkinnut superdieettiä, mutta en oo uskaltanut osallistua koska en tykkää yhtään maitorahkasta ja raejuustosta, eikös niitä syödä siinä koko ajan? En oikeen keksi millä ne voisi korvata :D Kuinka paljon harrastit liikuntaa superdieetin aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ja kiitos paljon ! :) Superdieetissä kyllä syötiin paljon maitorahkaa ja raejuustoa,mutta meillä oli netissä kyselyforuumi jossa fitfarmilaiset anto meille vaihtoehtoja eri ruoka-aineiden korvaamiseksi. Ite rakastan maitorahkaa,mutta raejuuston kanssa oli välistä ongelmia ja sillon saatoin pyöräyttää munakkaan korvaaman raejuustoa :) liikuntaa harrastin 8 kertaa viikossa :)

      Poista
  3. Tää on kyll hyvä postaus, voit olla todella ylpeä itsestäsi!! :) Mulla oli omalla tavall "hyvä" tuuri, että farkut ja tälläset oli iha hyviä viellä päällä vaikka laihduin 10kg, mutta takit jäi isoks :D Hurja muutos ja hyvä itsekuri sulla! Sekä tieteki motivaatio ja tahto onnistua :) Kiitoksia muuteki sun kommentista, kiva ku tykkäät matkapostauksistani <3 :)_

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! <3 Ja voi onneksi olkoon sullekkin! 10kg on ihan törkeän huippu tulos! Ja on sitä itsekuria kyllä kovasti harjoteltukki tässä eri vuosien aikana, joten sekin varmasti vaikutti asiaan, että nyt mie oikeasti onnistuin :) Ja voi ei mitään! Oli kiva käydä kommentoimassa omia suosikkeja :)

      Poista
  4. Vau, mikä tulos! <3 oon miettiny monesti että lähtisin uudestaan Jutan dietteihin mukaan, mutta en oo vaan saanut aikaseks. Alotin joskus SD liten ja jätin kesken, kroppa ei vaan toiminut yhtään,olin tosi väsyny ja itkuinen eikä vaan toiminu 3vuorotyön kanssa yhteen yhtään :( Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, jään seuraileen! :) Käy kurkkaileen munkin blogia :)
    Terkuin,Terhi /puikoltapudonnut.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Voi kiitoksia ! <3 Mulla meni superdieetti kans loppua kohden tosi väsyneenä ja itkien. Nukuin suurimmaan osan dieetistä ja heräsin vain aina töihin, syömään ja treenaamaan :D Nykään sitä on vähän fiksumpia ja toisen kerran superdieetillä, jos huomasin että menee vähän liian lujaa, en alkanu pudottamaan niitä ruokamääriä.
    Mutta kiitos kivasta kommentista ja kun liityit lukijaksi ! :)

    VastaaPoista