maanantai 6. heinäkuuta 2015

Superdieetti #viikko1

Noniin ! Ensimmäinen viikko superdieettiä takana ja viisi edessä!
Täytyy sanoa,että ennnen koko homman varsinaista alkamista, stressasin ihan turhaan kuinka tästä selvitään ja saanko oikeasti yhtään aamuaerobista tehtyä. Nyt ekan viikon jälkeen olen ihan innoissani kuinka helppoa tämä oikeasti onkaan ! Kaikki ruat on listattu valmiiksi mitä syöt viikon aikana milläkin aterialla,joten omaa päätään ei tarvitse juurikaan vaivata keksimällä joka päivä itselle jotain syötävää. Plussana myös,että kaupassa on helppo käydä,koska sulla on tiedossa tarkat grammamäärät eri ruoka-aineista aina aamupalasta iltapalaan koko viikon edestä. Tottakai ruokavalio on hyvin tiukka,eikä yhtään repsahdusta sallita. Eikä myöskään yhtään aterian väliin jättämistä. Itse en ole repsahtanu ollenkaan vielä kertaakaan,mutta etten väitä etteikö olis välillä niin tehny mieli! Eilenki halutti karkkia niin paljon! Onneksi sekin menee aina kuitenkin ohi. Viimeistään seuraavan aterian jälkeen :)

Nälkä ei ainakaan pääse dieetillä yllättämään ! Varsinkin treenipäivinä ruokaa on niin paljon että varsinki aamupalan kanssa menee aikaa saada kaikki alas.

Sitten ne ihanat aamuaerobiset. Vähän jännitti,että kuinka varsinki niistä tullaan selviämään ja kuinka saa itsensä raahattua suoraan sängystä kello seitsemän  aamulenkille,mutta tämä onkin myös mennyt yllättävän helposti! Parina aamuna on vähän potkinu päähän ja olisin niin paljon mieluummin jäänyt sänkyyn makamaan ihanan pehmeän untuvapeiton alle. Onneksi näinäkin aamuna olen saanu pakotettua itseni ylös,ettei myöhemmin ole sitten iskenyt morkkis. Tiistaina esimerkiksi satoi kaatamalla vettä.Pyynikillä sain vielä jonkun puun oksasta niskaani lisää vettä. Ainaki heräsin kunnolla ! Perjantaina taas väsytti niin paljon,että ensimmäinen kilsa taisi mennä silmät kiinni. Mutta pakko vaan oli tarpoa eteenpäin! Onneksi muina aamuina ihana ja aurinkoinen sää on helliny minua aamulenkeilläni! 








Ite huomasin sen,että aamulenkille lähtiessä ei kannata hirveesti miettiä. Itellä on joskus aikasemman yritykset ennen tätä tyssänneet monesti siihen, että aamulla väsyneenä en ole keksiny mitä mistän päälle tai minne suuntaan lähden hölkälle. Nyt mulla on valmis lenkki ,minkä kierrän tunnollisesti joka aamu ja olen opetellu laittamaan aina edellisenä iltana kaikki valmiiksi,joten aamulla ei tarvitse ku vaihtaa vaatteet ja lähteä ulos. Toimii ainaki mulla !

Ensviikko on jo suunniteltu ja lyöty lukkoon töiden ja treenien osalta,mutta sitte tulee kyllä haastava viikko eteen ! Mulla alkaa kesäloma,ja lähden Rovaniemelle viikoksi. Vaatii taas vähän enemmän suunnittelua,että onnistun sulattamaan kalenteriin kaikkien tapaamisen,ruokailut ja treenit! Mutta mitäpä sitä ei tekisi sen eteen ,että onnistuu!

Ja tosiaan ! Hirveän moni on kyselly että mikä dieetti mulla on menossa niin kysessä on Fifarmin nettivalmennus Superdieetti,jonka kesto on 6 viikkoa ! :)


2 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä ja tsemppiä hommaan! :) Hyvin toimii! Muista, että vaikka ruoka-aineet ovat yksinkertaisia ja sen oloisia että "aina samaa", niistä saa kuitenkin tehtyä vaikka mitä herkkuja ja ihan normaaleita ruokia :) Ja kun aamupalarahka alkaa tulla korvista muutaman päivän päästä niin tee siitä smoothie! Tai paista kananmunia! Välipala-ja iltapalavinkiksi proteiinivanukas ;) Jne. Vaihteluvaraa on vaikka kuinka paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :) Superdieetin loppuvaiheessa piti kyllä olla hyvin luova,että jakso syödä samoja ruokia,mutta kunnialla päästiin loppuun asti! :) Onneksi tosiaan ruoka-aineet oli semmosia että niiistä oli helppoki keksiä eri vaihtoehtoja !

      Poista