perjantai 27. maaliskuuta 2015

Heipä Hei !


Hei taas pitkästä pitkästä aikaa! En suinkaan ole unohtanut blogiani vaan elämäni on viimeaikoina ollut kertakaikkiaan niin kiireistä etten yksinkertaisesti ole kerennyt tänne päivittää kuulumisiani!
Voikin siis olla että vuorossa on hieman pidempi teksti.
Viime kirjoituksen jälkeen on reissattu,juhlittu karonkkaa,vietetty ysäribileitä,käyty keikoilla,käyty salilla ja töissä ja nyt löytyi oikeasti ensimmäinen pidempi väli että mulla on energiaa jopa kirjoitella tänne!

Kauaa ei tarvinnut miettiä että,mistä aloitan. Reilu viikko sitten sain ihanan siskoni meille kokonaiseksi viikoksi viereilulle! Ai että meillä oli lysti! 
Keskiviikkona oltiin Hartwall Areenalla katsomassa ihaninta Katy Perryä. En ole vieläkään tajunnut,että olen nähnyt Katy Perryn ihan oikeasti. Varsinki minut hyvin tuntevat henkilöt tietävät,kuinka iso juttu mulle oli seistä tuolla Harwall Areenalla. 
Ja se show oli kertakaikkiaan mieletön! Lavalla nähtiin kissamusikaali,sotureita,pyramideja,lentäviä emoijita,iso teräshevonen,jättimäisiä lankakeriä,ilmalla täyttyviä avoautoja ja varmaan sata asuvaihdosta. I Kissed A Girlistä oli tehty mahtava rokkiversio ja The One That Got Awayn kohalla en hallinnut enään kyynelkanaviani,koska se on ehdoton lempibiisini. Harmi etten saanut kunnolla teille kuvia,mutta alapuolella löytyy vähän videota,jos osasin sen nyt oikein liittää :---D


 Ainiin! Hauska kohta keikalla oli kun eturivissä ollut poika opetteli Katylle suomea! Harmi kun en saanut videolle sitä,mutta yritän kalastaa sen tähän Youtubesta..


Tadaa!

Vastoin aikaisempia suunnitelmia jäimme sitte Helsinkiin yöksi ja jatkoimme shoppailua seuravaana päivänä. Juuri mitään ei kyllä tullu ostettua oikeastaan koko viikolla vaan käytettiin Jennan kans kamalasti rahaa syömiseen! En edes halua laskea paljonko mulla meni koko viikolta rahaa ruokaan.....nyt pitää kylllä olla ainaki kuukausi syömättä.

namanamanannnn


Kun Jenna sunnuntaina hypäsi Rovaniemen junaan oli taas itku kovin herkässä ja kämppä niin hiljainen. Viikko meni ohitse aivan liian nopeaa. Mutta onneksi nähdään taas kuukauden päästä kun suunnataan Lontooseen viikoksi!
Siitä tulikin mieleen,että tämmösenä kamalana lentopelkoisena näin viimeyönä unta taas, että isuttiin Jennnan ja äiskän kanssa koneessa,jonka lentäjä ei osaanut laskeutua Lontoon lentokentälle vaan pyörittiin ilmassa viiikkoja. Samaan aikaan Joonas oli muka keikalla Lontoossa ja yöpy huoneessa jossa asui sen lisäksi vanhoja mummoja....oli siinäkin taas uni!

Sitten mennään kuulumisissa vähän taaksepäin! Ennen Jennnan tuloa oli Ranja ja Jarkko meillä kylässä! Ja hei nehän tulee taas ensviikolla! :---D
Mulla oli mukavasti juuri sitte lauantaina klo 06.15 aamuvuoroon ja perjantaina oli sitte Santa Cruzin keikka Jack The Roosterissa. Mulla ei ollu mitään aikomusta lähteä sinne,mutta sillä välin ku olin pomppimassa Attackissa, Ranja oli valmistanu niin hyvän suosuttelupuheen,etten voinu kieltäytyä lähtemästä! Ja onneksi lähdin! Törmättiin nimittäin ihanaan H.E.A.Tin Erik Grönwalliin!
Vähän iski pieni fanityttöys,eikä uskallettu mennä puhumaan sille,mutta sitte Ranja sai rohkeuden mennä pyytämään yhteiskuvaa. Valitettavasti siitä tuli minun osalta niin kamala,etten todellakaan ikinä julkaise sitä

Lauantaina oli sitte H.E.A.T pakkahuonella, Oih että se oli ihana! Ja niin nopeaa taas ohi!

oi Erik

 Ja tosiaan vielä tähän loppuun! Kuulin äiskältä,että Oulussa asusteleva pappani käy lueskelemassa blogistani kuulumisiani. Haluanki lähettää täältä papalle kamlasti terkkuja sinne Ouluun! On vierähtänyt taas pitkä aika kun viimeksi nähtiin,mutta kesällä nähdään varmasti! Kiva kun käyt lueskelemassa kuulumisiani! Yritän keretä kirjoittelemaan vähän useammin! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti